012-3456789

Mijn blog

In het kader hieronder vind je een overzicht van de vijf meest recente blog berichten die ik op deze site heb geplaatst met direct daaronder mijn nieuwste blogpost. Ik vind het leuk om jullie reacties op mijn verhalen te lezen!

Om een van de andere artikelen te lezen, kun je op de desbetreffende titel klikken. Voor een overzicht van alle door mij geplaatste blogberichten op deze website klik je hier hier.

07 Mar 2022 - Hoe zorg je ervoor dat niet langs elkaar heen leeft?
07 Feb 2022 - Hoe ga je verder als je partner is vreemdgegaan
20 Jul 2020 - Relatieproblemen tijdens Corona
30 Sep 2019 - Je hechtingsstijl tekent je relatie. Daar is wat aan te doen.
23 Mar 2019 - De moderne man en zijn libido
De moderne man en zijn libido
Een hoger libido geeft een sterker gevoel van mannelijkheid. Hoe zorg je in je relatie voor meer seks en intimiteit? Wat kun je doen om je libido te verhogen? Wat is een meervoudig orgasme en hoe leer je dat? Daarover gaat dit blog.
Seks waar de vonken van afvliegen
De hoeveelheid seks is vaak een goede graadmeter van de relatie. Hoe meer seks en intimiteit hoe meer partners zich met elkaar verbonden voelen. In het eerste jaar van de relatie is er vaak veel seks en gaat het meestal allemaal vanzelf. Daarna komt er een moment dat je beseft dat de vonken er niet echt meer vanaf vliegen. Je vervalt in een routine en in een aantal relaties vervalt seks compleet.

Relatieproblemen en seksuele problemen
Vaak gaat het met de seks niet lekker als er spanningen in de relatie zijn. Als de communicatie op andere gebieden slecht is, heeft dat ook invloed op het seksuele contact. Ten aanzien van de seksuele relatie klagen mannen nogal eens over de passiviteit van hun vrouw terwijl vrouwen klagen over het “daad”gerichte van de man.
Vrouwen kunnen vaak meer van seks genieten wanneer er op andere gebieden van de relatie voldoende steun en affectie ervaren wordt, terwijl veel mannen juist meer steun en liefde kunnen geven als de seks als goed ervaren wordt.

De relatie tussen intimiteit en seks
Intimiteit gaat over een gevoel van nabijheid en liefdevol contact met je partner. Om een relatie goed te laten slagen is intimiteit van groot belang. Is de relatie met je partner prettig en voel je je intiem met elkaar? Dan heeft dat een positieve uitwerking op seksualiteit. Je durft je eerder bloot te geven en je voelt eerder vertrouwen om aan te geven wat je wel en niet prettig vindt. Er ligt dan vaak minder druk op het vrijen, omdat dat niet meer de voornaamste manier is om elkaar liefde en genegenheid te tonen. Intimiteit kan leiden tot vrijen, maar dat hoeft niet.

Wat kun je doen om de intimiteit in je relatie te verbeteren?
1. Elkaar complimenten geven
2. Samen knuffelen en elkaar aanraken
3. Respect hebben voor elkaar
4. Je kwetsbaar opstellen. Zeggen wat je voelt en wat je wilt.

Laag libido
Als je libido aan de lage kant is dan heb je vaak minder zin in seks. De behoefte aan of hoeveelheid zin in seks verschilt van persoon tot persoon. Als je voor een langere periode geen zin hebt in seks spreken we ook wel van een verminderd of laag libido. Veel mensen denken dat minder zin om te vrijen vooral een vrouwenprobleem is, maar het komt net zo goed voor dat een man geen zin in seks heeft. Van de mannen heeft 16% weleens minder zin in seks, van de vrouwen is dat 45%. Het is heel normaal om af en toe minder of geen zin te hebben in seks. Veel stress kan ook een reden zijn waardoor je een tijd minder zin hebt in seks.


Wat kun je doen om je libido te verhogen?
1. Werken aan je relatie, elkaar beter begrijpen, inleven, dingen bespreekbaar maken.
2. Koud douchen verhoogt je libido. Doe het elke dag voor 10 minuten. IJskoud.
3. Stress verlaagt je libido. In bad gaan of een massage kan helpen om te ontspannen en in een betere stemming te komen.
4. Minder klaarkomen zorgt voor een hoger libido. Je kunt je ejaculatie loskoppelen van je orgasme. Je kunt meerdere mini orgasmes hebben zonder klaar te komen. Dit is onderdeel van transformatie-seksualiteit. Waarover later in dit blog meer.
5. Door krachttraining stimuleer je de aanmaak van testosteron. Testosteron zorgt voor spiergroei, heeft een positieve invloed op je humeur, libido en je energie.
6. Beperk het drinken van bier. Dit stimuleert de aanmaak van het hormoon oestrogeen, de tegenhanger van testosteron.

Goede seks
Je kunt te weinig seks zien als een probleem en bijvoorbeeld naar een seksuoloog gaan om te onderzoeken wat er mis is. Je kunt seks ook zien als een onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling. In onze westerse, pornografisch georiënteerde en op onszelf-gerichte maatschappij is er vaak fixatie op klaarkomen (ejaculatie).
Wanneer je in bed ligt met je partner communiceren jullie lijven met elkaar zoals woorden nooit zullen kunnen. Goede seks maakt je vrijer in je lichaam, helderder van geest, het maakt je soepeler en het maakt hormonen aan die je gelukkig doen voelen. Goede seks is: vrije seks, leuke seks, liefdevolle seks, vrolijke seks en vooral lijfelijke seks. Goede seks is ook samen over de grens heen kijken van wat jullie denken dat normaal is. Je schroom achterlaten en je verlangen in de spotlight zetten. In de keuken vrijen, in de natuur, naast de openhaard, in de regen in een berghut, etc.

Seksuele ontwikkeling
Veel mannen beschouwen klaarkomen als hun orgasme. Dat klopt niet helemaal. Je kunt beide los van elkaar ervaren. Dus klaarkomen zonder orgasme en een orgasme zonder klaar te komen.
De Chinese Taoïsten hebben kennis over ‘die andere vorm’ van seksualiteit bewaard en doorgegeven. Zij gaven hun slaapkamergeheimen duizenden jaren aan elkaar door.
In hun schatkist zit een handleiding hoe je meervoudig orgastisch kunt worden, als man.
Je kunt leren hoe je orgastische energie door je lichaam stuurt en het transformeert in vitaliteit. Met seks laad je eigen batterijen op. Je zit lekker in je vel. Je bent minder vaak ziek.
Het meervoudig orgasme brengt je ver voorbij de grenzen van je huidige korte-piek-orgasme. Je kunt dit nieuwe orgasme vaker achter elkaar herhalen. De gebieden tussen de orgasmes worden mooier, rijker, spannender. De taoïsten noemen dit transformatie-seksualiteit.

Effecten van een meervoudig orgasme:
- Je wordt een betere minnaar
- Je krijgt meer energie
- Je wordt gezonder
- Je wordt een leukere, wijzere man
- Je relatie knapt er van op
- Je partner bloeit er van op
- Seks is niet meer saai

Hoe kun je als man het meervoudig orgasme leren?
Deze kennis – over hoe je je seksuele energie circuleert, waardoor je langer kunt vrijen, orgasmes intenser worden en krachtiger en gezonder wordt kun jij ook leren.
Taotrainer Reinoud Eleveld geeft een meerjaren TAO training programma waarin hij de moderne interpretatie van taoïstische inwijdingskennis doorgeeft. Dit is een compleet systeem van zelfgenezing en bewustzijnsontwikkeling, gebaseerd op tot voor kort geheime formules uit het oude China, de Nei Dan Kung. De transformatie van seksuele energie ligt aan de basis van deze training.

Voor mensen die alleen het onderdeel meervoudig orgasme willen leren heeft hij het online programma de meervoudige man ontwikkeld waarin je alle tools aangereikt krijgt die je leren hoe je een meervoudig orgastische man wordt.

Geplaatst op 23 Mar 2019 door JacquelineNaam: Remember me
E-mail:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
psycholoog gooi
NAAM
  • Geregistreerd psycholoog
  • Afspraak op korte termijn
  • Vergoedingen mogelijk
Vraag of interesse?

Neem dan vandaag nog even vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

contact
Ik ben lid van:
psycholoog registratie NVPA registratie RBCZ van psycholoog Gooi